Kas oled kunagi jäänud mõne rattasõidu eel või keskel tühja rehviga? Me kõik oleme seal olnud. Kuid nüüd on aeg oma rattasõidu kogemust veelgi sujuvamaks muuta, tutvustades sulle erinevaid jalgrattapumpade võimalusi!

  1. Käepärane taskupump: Väike, kerge ja mugav, see pump on ideaalne kaaslane rattasõidul. Taskupumpade eelis seisneb nende kompaktsuses ja kaasaskantavuses, nii et saad neid hõlpsasti oma jalgratta raami külge kinnitada või seljakotis kaasas kanda. Olgu su rehvile vaja kiiret täispuhumist või vaid veidi õhku juurde lisamist, taskupump on sinu parim sõber.

  2. Jalgratta käsipump: Kui soovid veidi tõhusamat pumpamist, siis jalgratta käsipump on just see, mida vajad. Käsipumbad on varustatud jõulisemate õhurõhuvõimsustega ning pakuvad täpset õhukogust, mida rehv vajab. Lisaks on neil mugavam käepide, mis tagab pumpamise ajal parema haarde. Käsipumbad on suurepärased igapäevaseks kasutamiseks ning tagavad kiire ja tõhusa rehvi täispuhumise.

  3. Jalgratta jalapump: Kui soovid täielikku jõudu ja pumpamise lihtsust, siis jalgratta jalapump on sinu valik. Need pumbad on suure võimsusega ning tänu jalapumpadele on rattarehvi täispuhumine lihtne ja vaevatu. Need on varustatud stabiilse alusega, et tagada kindel pumpamispind ning enamikul on integreeritud mõõtur, mis näitab täpselt õhurõhku. Jalapump on suurepärane valik koduseks kasutamiseks või rattamatkadeks, kus saad mugavalt oma rehve täis pumbata.

  4. Põrandapump on suurepärane valik koduseks kasutamiseks, rattamatkadeks või jalgrattatöökodadesse. Tänu nende võimekusele ja mugavusele võimaldavad põrandapumbad sul hõlpsalt hoida oma jalgrattarehvid täispuhutud ning tagavad sujuva sõiduelamuse.

Olgu sinu valik kas taskupump, käsipump või jalapump, üks on kindel - õige jalgrattapumba omamine on hädavajalik igale rattasõbrale. Olles valmis ebameeldivateks olukordadeks, kus rehv võib tühjaks minna, võid sõita muretult ja naudinguga!

Külasta meie jalgrattapoodi juba täna ja avasta lai valik jalgrattapumpasid erinevateks vajadusteks.